You are here

  • Werken bij Emerald #C2C2C2 #FFFFFF

Volg jij een BBL opleiding in een logistieke richting? Ben je op zoek naar een leerbaan binnen een groeiend internationaal georiënteerd bedrijf? Ga jij met alle logistieke werkzaamheden zorgen voor tevreden klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

BBL - Logistiek Medewerker

Wat wij doen.
Emerald brengt kleur en kwaliteit! Hoe doen wij dat? Door het importeren en exporteren van kunstbloemen en -planten. Door onze jarenlange ervaring zijn wij inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de Europese markt. Onze klanten zijn voornamelijk tuincentra, detailhandels, groothandels, interieurbeplanters en gespecialiseerde bloemisten. Ons team bestaat uit 28 enthousiaste collega’s werkzaam op het hoofdkantoor in Eindhoven en meerdere agenten door geheel Europa.

Wat jij gaat doen.

Samen met collega’s ga je zorgdragen voor alle inkomende en uitgaande goederen in het warehouse. Je primaire werkzaamheden zullen zijn:

  • ​Laden en lossen van containers
  • Controleren van binnenkomende en uitgaande orders
  • Verzamelen, verpakken en klaarzetten van orders
  • Het netjes houden van de productlocaties en zorgen dat alles is gesorteerd

De geschikte kandidaat.
Je volgt een BBL leer-werktraject voor Logistiek Medewerker en zet graag een stapje extra. Je bent enthousiast en gaat nauwkeurig te werk. Je weet van aanpakken, bent oplossingsgericht en bij tijdsdruk weet jij de rust te bewaren. Als teamplayer ben je in staat om zelfstandig te werken.

Wat wij bieden.
Goede begeleiding tijdens je leerbaan voor je BBL opleiding. Een uitdagende functie binnen een klein team in een groeiend en gezond bedrijf.
Ben jij op zoek naar een logistiek georiënteerde leerbaan? En denk jij dat je de geschikte kandidaat bent? Reageer dan direct op deze vacature. Stuur je motivatie en C.V. naar ivanwordragen@eeg.nl