You are here

Alright spring, do your thing!

Het is lente! Tijd om kleurrijke bloemen in huis te halen. Mix en match verschillende kleuren bloemen met elkaar voor een fris boeket dat jou dat lente gevoel geeft. En als je voor kunstbloemen kiest geniet je er het gehele seizoen van. Keertje wat anders? Vervang dan een paar bloemstelen door andere bloemen voor een nieuwe look. 


 

Emerald Boeketten

'Een boeket is niet zomaar een kadootje, het is iets speciaals voor een onvergetelijk moment'

Met trots presenteren wij een geheel nieuwe lijn met kunstbloemen boeketten, ontworpen en samengesteld door top-bloemisten in Nederland. De collectie bestaat totaal uit 10 verschillende boeketten. Van White Dream met onder andere prachtige pioenrozen tot een Exotic Mix met mooie tropische bloemen. De collectie is zo samengesteld dat er voldoende keuze mogelijkheid is in kleur, stijl en combinaties. De boeketten worden geleverd in een stijlvolle verpakking.

5 boeketten zijn speciaal samengesteld door top-bloemist Jacco Otten en vallen onder de Jacco-collectie. Jacco Otten heeft een eigen bloemenzaak in Nijmegen. Zijn onderscheidende stijl vertaald zich in prachtige combinaties met flamboyance. 

Wilt u meer informatie over deze totale boeketten collectie? Neem dan een kijkje in onze webshop.eeg.nl daar kunt u de gehele collectie zien of neem contact op met onze verkoopafdeling via telefoon: 040 259 0 359 of mail: emerald@eeg.nl. Zij helpen u graag verder!
(vazen op de foto's zijn niet inbegrepen)

Christmasworld 2015

Vanaf 30 januari tot en met 3 februari aanstaande is het zover: Christmasworld in Messe Frankfurt. Een van de meest toonaangevende beurzen voor decoratie artikelen ter wereld. Ook wij presenteren hier onze nieuwste collectie herfst-winter artikelen, bloemen, planten en andere artikelen. Emerald Eternal Green nodigt u van harte uit om de stand te bezoeken. Tot ziens in hal 8.0, stand E61!