You are here

  • Emerald Eternal Green BV #B3DC6C #000000

Over Emerald

Emerald Eternal Green BV importeert en exporteert kunstbloemen, -planten, -bomen en seizoensartikelen van hoge kwaliteit. Oogstrelend en natuurgetrouw.

Alle artikelen worden volgens eigen selectie ingekocht in het Verre Oosten. Dagelijks vinden ze hun weg naar afnemers door heel Europa en daarbuiten. Onze klanten zijn met name grootwinkelbedrijven, (bloemisten)groothandels, inkoopcombinaties, tuincentra en interieurbeplanters.

Wij bieden onze klanten een breed pakket aan artikelen. Uniek daarin  is een hoogwaardige collectie planten in pot, welke wij in eigen productie vervaardigen. 
Dankzij onze flexibele organisatie en klantgerichte aanpak zijn we sinds onze start in 1994 uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers op de Europese markt.

Wij zijn ook aangesloten bij BSCI, om goede werkomstandigheden in de toeleveringsketen te waarborgen en verbeteren.

Showroom en beurzen

Graag ontvangen wij u in onze showroom (450m2) op Eindhoven Airport. Alle artikelen zijn hier op sfeervolle en overzichtelijke manier gepresenteerd. Afgestemd op de seizoenen en inspelend op lopende en nieuwe trends biedt de showroom telkens weer een verrassende aanblik. Ook voor nieuwe ideeën en toepassingsmogelijkheden is een bezoek zeker de moeite waard.

Wij zijn aanwezig op dé belangrijke vakbeurzen in Europa. Bekijk de aankomende evenementen in de kalender.

Klant worden?

Heeft  u interesse om onze artikelen af te nemen? Kik dan hier, vul vrijblijvend het formulier in, en wij nemen spoedig contact met u op.