Showroom 

Tweemaal per jaar introduceren wij onze nieuwste collectie en zetten we een over-the-top experience voor je neer. Voor onze showroom van 500m2 zijn we altijd op zoek naar de nieuwste items, helemaal passend bij de trends van volgend jaar. Na een bezoek aan onze showroom ben je helemaal up-te-date! Voorzien van een flinke dosis inspiratie weet je hoe je dit met de juiste producten kunt vertalen naar je klant.

Herfst-Winter-Kerst collectie 2020-21
We’re All Unique

Vanaf 2 december vind je onze nieuwste herfst-winter-kerst collectie voor 2020-21 in onze showroom.

Vier thema’s boordevol inspiratie, speciaal voor jou samengesteld, waaronder een nieuwe stijlvolle trendy velvet lijn, items die schitteren door een trendy metallic finish en bloemen en takken die perfect aansluiten bij de cozy herfstdagen en koude wintermaanden.

Kom langs in de showroom, vlakbij Eindhoven Airport. Onder het genot van een warme latte of overheerlijke lunch adviseren onze bloemspecialisten je graag bij het samenstellen van een collectie op maat.

Ontdek het Emerald effect. De speciale finish op onze stijlvolle velvet line, de shiny metallic finish op verschillende bloemen en bladeren of juist de natuurgetrouwheid van onze items! Je moet ze voelen om het te geloven, dat is het Emerald effect.

Chloë van de Kerkhof – Creative Marketing Stylist

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details
Emerald Eternal Green BV - 2019 | Algemene voorwaarden

NL

Winkel
Klant worden
Showroom
Menu

Bezoek onze herfst-winter-kerst 2020-21 showroom.

Vul het formulier in of contacteer ons via onderstaand e-mail adres of telefoon nummer. Nadat je showroombezoek is ingepland ontvang je van ons een bevestiging.
+31 (0)40 259 0 359 / emerald@eeg.nl.Contacteer

Vul het formulier in
Scroll verder
NL