MENU
Neem contact op +31 (0)40 259 0 359

Herfst-winter collectie 2021-22

Brand new: onze herfst-wintercollectie 2021-22 is sinds 30 november te zien in onze showroom. Online én offline! Boek je online showroomtour, ga voor een privé-showroombezoek of vraag online sales- en stylingadvies aan bij één van onze bloemspecialisten. Maak je keuze en boek nu je tour bij ons.

En er is meer…

Daarnaast krijg je van ons extra inspiratie via moodboards, een inspiratiegids en verschillende trendvideo’s. Die ontwikkelden we speciaal om jou te inspireren én je te ondersteunen bij het samenstellen van je eigen collectie.

Neem contact met ons op om je privé-showroombezoek of online sales- en stylingadvies in te plannen. Onze bloemspecialisten helpen je graag verder.

T +31 (0)40 259 0 359 | E emerald@eeg.nl

Indian Boho

Ons eerste trendthema is Indian Boho. Kunstbloemen en -planten in deze stijl geven je inrichting een sfeervol en Oosters gevoel. In dit thema gebruiken we veel verschillende warme kleuren, zoals oranje, geel en rood. Deze kleuren combineren we met een gouden touch, die de inrichting een warme uitstraling geeft.

Magical Light

Het tweede trendthema van Emerald is Magical Light. Dit gewaagde en feestelijke thema zorgt direct bij binnenkomst voor een vleugje magie. Kunstbloemen en -planten in dit thema hebben verschillende diepe kleurtinten. Krijg ook dat magische gevoel en ga helemaal los met dit feestelijke thema. Deze kleuren geven je inrichting meteen een vrolijke sfeer.

Retro Abstract

Het derde trendthema is Retro Abstract, een verrassende en kleurrijke stijl voor dit seizoen. Laat je meeslepen door de kunstbloemen en -planten in Retro Abstract-stijl. Dit thema is een grote trend voor de herfst-kerstcollectie van 2021 en 2022. Creëer een kleurrijke en fleurige uitstraling in elk interieur met deze prachtige collectie.

Neon White

Het laatste trendthema is Neon White. Kunstbloemen en -planten in Neon White-stijl geven een uniek effect aan je inrichting. De kleuren zijn zacht en natuurlijk, gecombineerd met een uniek neon touch, die voor een speciaal effect zorgt. Met deze kunstbloemen en -planten maak je je interieur helemaal af.

Scroll verder
Emerald Eternal Green BV - 2022 | Algemene voorwaarden (pdf)

    Contacteer

    Vul het formulier in
    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details