MENU
Neem contact op +31 (0)40 259 0 359

Bezoek de showroom

Nu in onze showroom, lente-zomercollectie 2022. Boek je online showroomtour, ga voor een privé-showroombezoek of vraag online sales- en stylingadvies aan, onze bloemspecialisten helpen u graag verder. Maak je keuze en boek nu je tour bij ons.

Lente-zomercollectie 2022

Op zoek naar lente- en zomer items voor volgend jaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Nu in onze showroom, lente-zomercollectie kunstbloemen en -planten voor 2022.

We presenteren vier trendthema’s: Happiness, Horizon, Hayloft en Hideaway. Elk met een eigen sfeer en gevoel, maar alle vier volgens de laatste trends. Nieuwsgierig? Maak dan een afspraak voor een privérondleiding in onze showroom. Een online bezoek plannen kan ook. Graag tot snel!

T +31 (0)40 259 0 359 | E emerald@eeg.nl

Hayloft

Landelijk, warm en gezellig: deze woorden beschrijven het thema Hayloft het beste. In deze collectie vind je bloemen in heldere pasteltinten, gecombineerd met donker hout en frisse groene bladtakken. Maak ruimte voor grote, groene planten in witte of aardekleurige potten. Een mooi contrast met de voorjaarsbloemen van dit thema. Samen zorgen deze kunstplanten en -bloemen voor de sfeer van het Engelse platteland. Heerlijk om tot rust te komen!

Back to the roots.

Horizon

Lekker uitwaaien in de duinen. Je voeten in het warme zand en een zacht windje door je haar. Slapen in een houten huisje aan het strand. Dat gevoel roept het thema Horizon op. Hier horen bloemen in zachte, breezy kleuren bij. Als creatieve twist kies je voor cactussen en palmbladeren, die voor een verrassend contrast zorgen binnen de zachte sfeer. Onze collectie bestaat uit bloemen met lichte pasteltinten, geaccentueerd met aardetinten.

Something beautiful is on the horizon.

Hideaway

Ruimte om te denken en te voelen: dat hebben we allemaal nodig. Met ons thema Hideaway creëer je een plek waar je dromen waarheid worden. Waar je kunt leven in het moment, maar waar je ook weg kunt dromen en rust kunt vinden. Bij dit thema horen sfeervolle, zachte droogbloemen in mooie lichte kleuren. Kies voor natuurgetrouwe olijftakken, weelderige hangplanten en springerige varens. Dé manier om van je interieur een hideaway te maken.

Your own secret place.

Happiness

Sprankelende, warme kleuren, een zomers gevoel en een vleugje fruit: dat is het trendthema Happiness. Dit thema geeft je eindeloze mogelijkheden om creatief te zijn, opvallende kleuren te combineren en rijke, natuurgetrouwe bloemen de ruimte te geven. Durf te experimenteren met fruittakken in felle kleuren en zorg zo voor een frisse touch die elke kamer moeiteloos opvrolijkt.

Do what makes you happy.

Scroll verder
Emerald Eternal Green BV - 2023 | Algemene voorwaarden (pdf)

    Contacteer

    Vul het formulier in
    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details