MENU
Neem contact op +31 (0)40 259 0 359

Groothandel

We selecteren onze kunstbloemen en kunstplanten zelf in het Verre Oosten. Zo weten we zeker dat we optimale kwaliteit leveren aan onze klanten. Van natuurgetrouwe kleuren en texturen tot een real touch finish: onze producten onderscheiden zich door de verfijnde details.

Onze jaarrondcollectie is het gehele jaar direct uit voorraad leverbaar. Zo kunnen we aanvragen snel behandelen en uitleveren. Daarnaast presenteren we twee keer per jaar onze seizoenscollectie, aan de hand van de laatste trends. Deze collecties lanceren we in het voorjaar en najaar, een jaar vooruitlopend op de huidige trends.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Emerald Eternal Green importeert en exporteert kunstbloemen, -planten, -bomen en seizoenartikelen van hoge kwaliteit. Oogstrelend en natuurgetrouw.

,

Advies

Hulp nodig bij een specifiek winkelconcept, schappenplan of op maat samengestelde collectie? Ons stylingteam staat voor je klaar. Wij zorgen voor een collectie die volledig aansluit op je winkelbeeld en wensen, zodat jij alle tijd hebt om je te focussen op je kernactiviteit.

Uit voorraad leverbaar

Vanuit ons magazijn van ruim 5.000 m2 vinden onze kunstbloemen en -planten elke dag hun weg naar afnemers in de hele wereld. Onze vast jaarrondcollectie is direct uit voorraad leverbaar. Jij vraagt, wij leveren.

Meerwaarde

Wist je dat wij beschikken over een eigen productieafdeling in Nederland? Hier voegen we nog meer waarde toe aan onze collectie. Van groene planten in een terracotta pot tot vetplantjes in glas en handgebonden boeketten, allemaal samengesteld door topbloemisten. Bij grote afnames kunnen we producten ook prijzen en labelen.

Merchandising

Winkelpresentatie is een vak apart. Onze eigen merchandisers beheersen dit vak tot in de puntjes. We zetten onze kennis en ervaring graag in om je winkelpresentatie naar een hoger niveau te tillen.

Scroll verder
Emerald Eternal Green BV - 2023 | Algemene voorwaarden (pdf)

    Contacteer

    Vul het formulier in
    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details