MENU
Neem contact op +31 (0)40 259 0 359

Green Emerald Roadmap

De liefde voor bloemen en planten zit in onze genen. Ons bevlogen team heeft één missie: de wereld een beetje vrolijker en kleurrijker maken. Daarom werken we elke dag aan een duurzamere toekomst. Hoe? Door verantwoordelijk te handelen en waar mogelijk ons steentje bij te dragen. Want bij Emerald doen we meer dan alleen natuurgetrouwe kunstbloemen en -planten leveren. Van Emerald mag je meer verwachten! Onze Green Emerald Roadmap steunt op vier pilaren: people, partners, portfolio en productivity. Ontdek hoe wij ons inzetten voor een groenere toekomst.


People


Samen bereik je veel meer dan alleen. Optimale samenwerking binnen ons team is dan ook dé sleutel tot ons succes. Ook op het gebied van duurzaamheid. Samen zorgen we voor een gezonde werksfeer, zodat we onze klanten de best mogelijke service kunnen bieden.

Partners


We kiezen bewust voor samenwerking met supply chain partners die een duurzamere wereld hoog in het vaandel hebben staan. Net als wij! Zo werken we samen toe naar een groenere toekomst.Portfolio


Verantwoordelijk handelen zit in onze hele bedrijfsvoering. Van duurzame verpakkingen tot langdurig groene planten in het interieur: door bij te dragen waar we kunnen, werken we aan een groenere toekomst.vacatures

Productivity


We zijn altijd op zoek naar manieren om nog duurzamer te werken. Daarin hebben we al volop mooie stappen gezet. Denk aan het opwekken van groene energie, het recyclen van afval en het realiseren van een papierloos kantoor. Lees hier wat we zoal doen.

Scroll verder
Emerald Eternal Green BV - 2023 | Algemene voorwaarden (pdf)

    Contacteer

    Vul het formulier in
    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details