MENU
Neem contact op +31 (0)40 259 0 359

Partners

We kiezen bewust voor samenwerking met supply chain partners die een duurzamere wereld hoog in het vaandel hebben staan. Net als wij! Zo werken we samen toe naar een groenere toekomst.


De weg naar een groenere toekomst

De producten van Emerald vinden dagelijks hun weg over de gehele wereld. We leveren inmiddels in meer dan veertig landen. Onze partners vinden duurzaamheid ook erg belangrijk.

Zij organiseren ons goederentransport dan ook zo groen mogelijk. Zo optimaliseren ze de transportplanning en verhogen ze de laadhoeveelheden om de CO2-uitstoot te minimaliseren. Dat is samen werken aan een groenere toekomst.

Verantwoordelijk handelen

Om onze ambitieuze doelen rond duurzaamheid te kunnen realiseren, is het essentieel dat we verantwoordelijk handelen. Bij alles wat we doen. De gespecialiseerde partij in duurzaamheid Noble Achievers, heeft ons hierbij geholpen met de opzet van het duurzaamheidsbeleid en partnership principles. Bovendien zijn wij lid van amfori, de toonaangevende internationale beroepsorganisatie voor open en duurzame handel. Wij verbeteren de sociale prestaties van onze toeleveringsketen via amfori BSCI. Ga voor meer informatie naar www.amfori.org.

Scroll verder
Emerald Eternal Green BV - 2023 | Algemene voorwaarden (pdf)

    Contacteer

    Vul het formulier in
    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details