MENU
Neem contact op +31 (0)40 259 0 359

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik bij jullie bestellen?
Wij leveren alleen aan business-to-business klanten. Onze klantportfolio bestaat uit detailhandel, (bloemisten)groothandels, inkoopcombinaties, tuincentra en interieurbeplanters. Klik hier en vul vrijblijvend je gegevens in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op over de mogelijkheden.

Consumenten kunnen niet direct bij ons bestellen, maar verwijzen wij graag door naar een dichtstbijzijnde winkel. Klik hier voor een overzicht van winkels bij jou in de buurt.

Hoe kan ik klant worden?
Wij leveren alleen aan business-to-business klanten. Onze klantportfolio bestaat uit detailhandel, (bloemisten)groothandels, inkoopcombinaties, tuincentra en interieurbeplanters. Om klant te worden moet je een eigen KVK en BTW-nummer hebben. Klik hier en vul vrijblijvend je gegevens in, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op over de mogelijkheden.

Ben je consument en wil je graag weten waar je onze producten kunt kopen? Klik hier en ga direct naar de store-locator voor een overzicht van winkels bij jou in de buurt.

Kan ik jullie catalogus ontvangen?
Onze catalogus is alleen beschikbaar voor onze klanten, wij kunnen de catalogus dus niet sturen naar consumenten.

Waar kan ik jullie producten kopen?
Wij verwijzen je graag door naar onze storelocater. Vul je postcode in en de dichtstbijzijnde winkels bij jou in de buurt worden gelijk getoond.

Hoe plaats ik een bestelling?
Ben je al klant bij ons dan kan je eenvoudig je bestelling plaatsen via onze webshop.eeg.nl of via orders@eeg.nl. Nog geen klant? Wij leveren alleen aan business-to-business klanten. Klik hier en vul je gegevens in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op over de mogelijkheden.

Hoe lang duurt het voordat de bestelling geleverd wordt?
Dat hangt af van het product en type collectie. Losse artikelen uit onze jaarrond collectie kunnen wij, mits besteld voor 15.00 uur, de volgende dag uitleveren. Opgepotte artikelen uit onze jaarrond collectie, mits besteld voor 15.00 uur, kunnen wij binnen 3 uitleveren. Dit komt omdat deze artikelen vervaardigd worden op onze eigen productie afdeling. Heb je zowel losse artikelen als opgepotte artikelen op een order staan, dan worden deze samen uitgeleverd, uitgaande van de langste levertijd. Op je orderbevestiging vind je de verwachte levertijden.

Producten uit de seizoen collectie worden niet direct uitgeleverd en hebben wij ook nog niet direct op voorraad bij de introductie van een nieuwe collectie. Neem even contact met ons op over de levertijden en mogelijkheden.

Hoe ziet een showroombezoek eruit?
Het gehele jaar door is onze showroom geopend met de jaarrond collectie. Twee keer per jaar presenteren wij hier ook onze nieuwste seizoen collectie. Startend in december met de herfst-winter collectie en in juni met de lente-zomer collectie. Showroombezoeken verlopen altijd via afspraak. Je plant je showroombezoek eenvoudig in door contact met ons op te nemen of door dit formulier in te vullen. Je ontvangt dan van ons een bevestiging via de mail of we nemen even telefonisch contact met je op over de mogelijkheden.

Wanneer je in onze showroom bent vinden wij het belangrijk dat je de totale beleving mee krijgt. We starten met een tour door de showroom waarbij ons team je alle highlights laat zien. Vervolgens kun je zelf in alle rust of samen met een van onze adviseurs je eigen collectie samenstellen. Tussendoor staat er een kopje koffie of een overheerlijke lunch voor je klaar. Net waar jij op dat moment zin in hebt.

Mag ik zonder afspraak langskomen?
Zonder afspraak kun je helaas niet bij ons terecht in de showroom. Maak dus van te voren altijd even een afspraak. Klik hier en vul het formulier in of neem direct contact met ons op – T +31 (0)40 259 0 359 en E emerald@eeg.nl.

Ik heb een vraag/klacht. Waar kan ik terecht?
Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent over onze items en service. Als je een vraag of klacht hebt kun je direct contact met ons opnemen via T +31(0)40 259 0 359 of via E emerald@eeg.nl. Wij helpen je graag verder!
Scroll verder
Emerald Eternal Green BV - 2023 | Algemene voorwaarden (pdf)

    Contacteer

    Vul het formulier in
    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details