Storelocater

Vind hier een Emerald verkooppunt bij jou in de buurt! Momenteel is onze storelocater alleen beschikbaar voor Nederland, op korte termijn wordt dit uitgebreid.

Vind een winkel

Advies

Hulp nodig bij een specifiek winkelconcept, schappenplan of op maat samengestelde collectie? Ons stylingteam staat voor je klaar. Wij zorgen voor een collectie die volledig aansluit op je winkelbeeld en wensen, zodat jij meer tijd hebt om te focussen op je kernactiviteit. Wel zo prettig.

Meerwaarde

Wist je dat wij beschikken over een eigen productieafdeling in Nederland? Hier voegen we nog meer waarde toe aan onze collectie. Van groene planten in een terracotta pot tot vetplantjes in glas en handgebonden boeketten, samengesteld door top-bloemisten. Bij grote afnames worden producten hier speciaal geprijsd en gelabeld.

Uit voorraad leverbaar

Vanuit ons magazijn van ruim 5.000 m2 vinden onze kunstbloemen- en planten elke dag hun weg naar afnemers over de hele wereld. Onze vast jaarrond collectie is direct uit voorraad leverbaar. Jij vraagt, wij leveren.

Merchandising

Winkelpresentatie is een vak apart. Onze eigen merchandiser beheerst het tot in de puntjes. We zetten onze kennis en ervaring in om je winkelpresentatie naar een hoger niveau te tillen.

Emerald Eternal Green BV - 2019 | Algemene voorwaarden

NL

Winkel
Klant worden
Showroom
Menu

Showroom Afspraak maken.

Vul het afspraak formulier in of contacteer ons op:
+31 (0)40 259 0 359 / emerald@eeg.nlContacteer

Vul het formulier in
NL