MENU
Neem contact op +31 (0)40 259 0 359

Productivity

We zijn altijd op zoek naar manieren om nog duurzamer te werken. Daarin hebben we al volop mooie stappen gezet. Denk aan het opwekken van groene energie, het recyclen van afval en het realiseren van een papierloos kantoor. Lees hier wat we zoal doen.

Groene stroom

Sinds begin 2023 werkt ons team vanuit een nieuw hoofdkantoor met 8500m2 magazijn, 200m2 showroom en 1000m2 kantoor. Het gebouw is energieneutraal ontwikkeld en voorzien van 200 zonnepanelen en een WKO-systeem. Daarnaast is het gebouw voorzien van een luchtbehandelingssysteem voor verse lucht en een energiezuinig VRF klimaatsysteem. Van hieruit bevoorraden wij onze klanten naar meer dan 45 landen.

Elektrisch transport

In ons magazijn werken we alleen met elektrische transportmiddelen. Zo zorgen we op een duurzame manier dat alle orders elke dag weer op tijd klaarstaan. Bijna 85% van ons afval laten we recyclen door één van onze partners.

Duurzaam werken

Bij Emerald werken we toe naar een volledig papierloos kantoor. Dankzij het digitaliseren van onze processen werken we efficiënter én verbruiken we minder papier.

Scroll verder
Emerald Eternal Green BV - 2023 | Algemene voorwaarden (pdf)

    Contacteer

    Vul het formulier in




    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details