MENU
Neem contact op +31 (0)40 259 0 359
15 april 2024 Inspiratie Laurie Driesen

Emerald viert 30-jarig jubileum met klanten

Emerald viert in 2024 haar 30-jarig jubileum. Dit bijzondere moment willen we graag samen met onze trouwe klanten vieren. Daarom organiseren we van 10 tot en met 12 juni een exclusief klantevent op ons hoofdkantoor.

Tijdens deze drie dagen vol inspiratie, activiteiten en netwerken laten we onze klanten kennismaken met de laatste trends, delen we onze expertise en vieren we samen ons succes van de afgelopen jaren!

Maandag 10 juni: Trend lecture

 • Trendlezing door Sandra Könings, eigenaresse van Trendlogic. Zij neemt de klanten mee in de wereld van de nieuwste trends in de branche.

Dinsdag 11 juni: Build your tree and cocktails

 • Workshop ‘Build your tree’ met Emerald’s Senior Styliste Inge Stultiens. Hierbij gaan klanten zelf aan de slag met onze producten en creëren een unieke en inspirerende winkeltoepassing.
 • Cocktailworkshop met een echte cocktailshaker. Deze workshop staat in het teken van genieten van heerlijke cocktails terwijl de klanten met elkaar kunnen netwerken.

Woensdag 12 juni: Flowers and social

 • Inspirerende lezing door Sabrina de Bruin, bekend in de branche als Flower Artist. Zij deelt haar verhaal en weg naar succes met behulp van social media.

Iedere dag:

 • Feestelijke outdoor lunch op het dakterras onder het genot van live muziek.

Neem contact op met jou contactpersoon binnen Emerald en registreer je tot 27 mei. Mis deze unieke gelegenheid niet om samen met Emerald te proosten op 30 jaar succes!

T +31 (0)40 259 0 359 | E emerald@eeg.nl

Delen op
Scroll verder
Emerald Eternal Green BV - 2023 | Algemene voorwaarden (pdf)

  Contacteer

  Vul het formulier in
  Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details