MENU
Neem contact op +31 (0)40 259 0 359
1 december 2021 Nieuws Loes Veltman

Big news. We zijn gestart met de bouw van een geheel nieuw energieneutraal pand.

Het huidige pand bij Eindhoven Airport is te klein geworden. Daarom zijn we gestart met het bouwen van een nieuw energieneutraal pand van ruim 11.000 m2 op het Parkforum in Eindhoven, waarmee we de nationale en internationale groei kunnen voortzetten.

Emerald Eternal Green begon in 1994 als een eenmanszaak in kunstbloemen en -planten, die eigenaar Hans van de Kerkhof vanuit zijn garage runde. Die tijd is inmiddels voorbij. Inmiddels werken er ruim dertig bevlogen mensen bij Emerald, waaronder Joël en Chloë van de Kerkhof waardoor het nu een internationaal familie bedrijf is geworden. Om die groei verder voort te zetten, is een nieuwe locatie noodzakelijk.

In november is de eerste symbolische schop in de grond gegaan voor de nieuwbouw, op een strategische locatie op het Parkforum in Eindhoven. Nog altijd vlakbij het vliegveld, zodat de bereikbaarheid voor (internationale) klanten optimaal blijft. Het nieuwe pand wordt geheel energieneutraal, krijgt 8.500 m2 magazijnruimte en 1.000 m2 kantoorruimte. De showroom wordt maar liefst 2.000 m2 groot, zodat we onze producten nog uitgebreider kunnen presenteren aan klanten. De nieuwbouw wordt eind 2022 opgeleverd.

Hou onze website en socials in de gaten voor meer updates!

Delen op
Scroll verder
Emerald Eternal Green BV - 2023 | Algemene voorwaarden (pdf)

    Contacteer

    Vul het formulier in
    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details