MENU
Neem contact op +31 (0)40 259 0 359
20 maart 2023 Collectie Laurie Driesen

De perfecte Lente tafel

In het voorjaar nodigen we graag onze gasten uit voor een heerlijke lunch of diner in het weekend. Normaal gesproken zijn de eettafel en stoelen dan de hoofdrolspelers in iedere eetkamer. Maar soms verdient deze ruimte gewoon net wat extra’s om de aankleding nog specialer te maken. Waarom zouden we er geen setting van maken om niet te vergeten?

Het toevoegen van planten en bloemen aan de tafelsetting zorgt er voor dat de hele ruimte wat meer tot leven komt en als een geheel aanvoelt. Het gebruik van verschillende vormen, kleuren en soorten helpen je om gasten op een creatieve manier jouw persoonlijkheid te laten zien.

Ga voor seizoen kleuren of bloemen, of kies voor groene planten en bladtakken als je voor een rustigere uitstraling wilt gaan. De bloemen en planten kunnen worden gebruikt om een centerpiece te creëren, maar staan ook prachtig als ze verdeeld worden over de tafel in verschillende vazen, of als ze gecombineerd worden met het bestek op tafel. Zin om zelf aan de slag te gaan met jouw perfecte Lente tafel?

Onze tips om je op weg te helpen:

  1. – Probeer contrast te creëren door vormen en kleuren af te wisselen, maar behoud de balans.
  2. – Zorg voor variatie in hoogte van de bloemen en takken om wat meer diepte te creëren.
  3. – Stem de vorm van je creatie af met op de vorm van de tafel. Centerpieces zijn geweldig voor ronde of kleinere tafels, terwijl een meer verspreide creatie misschien beter past bij een langwerpige of rechthoekige tafel.
  4. – Een neutrale achtergrond laat de kleuren van je creatie nog beter tot zijn recht komen.
Delen op
Scroll verder
Emerald Eternal Green BV - 2023 | Algemene voorwaarden (pdf)

    Contacteer

    Vul het formulier in




    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details