MENU
Neem contact op +31 (0)40 259 0 359
15 december 2023 Nieuws Laurie Driesen

Emerald heeft duurzaamheid certificaat ontvangen

Met trots kunnen we aankondigen dat Emerald een certificaat van de Climate Neutral Group heeft ontvangen als erkenning voor ons werk om onze organisatievoetafdruk in 2022 te compenseren. Emerald wil niet alleen de wereld een gelukkiger en kleurrijker plek maken, maar dit ook op een duurzame manier doen.

Door nauw samen te werken met de Climate Neutral Group krijgen we een deskundige blik op onze CO2-voetafdruk en hoe we onze bedrijfsemissies kunnen compenseren. We hebben de impact van ons bedrijf over 2022 gecompenseerd door twee projecten voor CO2-compensatie te ondersteunen:

Bebossing: Dit project omvat het planten van bomen in het Verre Oosten om een nieuw bos te vestigen. Bossen vertegenwoordigen een van de meest effectieve manieren om kooldioxide uit de atmosfeer te verwijderen. Daarnaast helpt bebossing om de effecten van erosie te verminderen en de biodiversiteit te vergroten.

Bosbehoud: Dit project omvat het beschermen van bestaande bossen. Projecten voor bosbehoud helpen om de biodiversiteit te beschermen, waterbronnen te beschermen en een beter milieu te creëren voor lokale gemeenschappen.

We willen onze milieu-impact verminderen en een positieve bijdrage leveren aan de strijd tegen klimaatverandering. Het compenseren van onze bedrijfsemissies op deze manier is een belangrijke mijlpaal in onze reis naar een duurzamer bedrijf.

Delen op
Scroll verder
Emerald Eternal Green BV - 2023 | Algemene voorwaarden (pdf)

    Contacteer

    Vul het formulier in
    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details