MENU
Neem contact op +31 (0)40 259 0 359
6 maart 2024 Nieuws Team Emerald

Exclusive Shopping Event terugblik

Afgelopen maandag, op 4 maart, openden we met trots onze deuren voor de 2e editie van ons Exclusive Shopping Event. Verdeeld in verschillende tijdsloten konden onze klanten genieten van een unieke shop ervaring, onder het genot van verfrissende drankjes en heerlijke hapjes verzorgd door Liefsdekok.

Hiernaast werden onze bezoekers uitgenodigd voor een speciale rondleiding door onze showroom waar zij de kans kregen om onze nieuwste herfst/winter 24-25 collectie te ontdekken en direct te bestellen. Gedurende de dag stonden onze specialisten klaar om persoonlijk advies te geven en alle vragen te beantwoorden. Dankzij de photobooth konden klanten niet alleen genieten van de nieuwste collecties en trends, maar ook een blijvende herinnering maken. Dat wordt nog lang nagenieten!

Met veel plezier kijken we terug op een succesvolle dag vol inspiratie. De positieve reacties en enthousiaste feedback van onze klanten hebben het event extra bijzonder gemaakt. Wat zijn we trots op ons team voor het warme welkom dat ze elke klant hebben gegeven en het enthousiasme om van het event een onvergetelijke ervaring te maken.

Tot slot willen we ook onze klanten hartelijk danken voor hun aanwezigheid tijdens het Exclusive Shopping Event. We vinden het heerlijk om jullie te verwelkomen en te laten zien wat Emerald te bieden heeft. Wij kijken nu al uit naar de volgende editie. Tot de volgende editie!

Delen op
Scroll verder
Emerald Eternal Green BV - 2023 | Algemene voorwaarden (pdf)

    Contacteer

    Vul het formulier in
    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details