13 oktober 2020 Collectie Loes Veltman

Hoe we bij blijven!

De afgelopen jaren heeft de groei van Emerald een vlucht genomen. Ook in deze uitdagende tijden passen we ons aan aan veranderende omstandigheden en creëren we nieuwe kansen, zowel online als offline. Zo hebben we de afgelopen maanden virtuele rondleidingen door onze showrooms geïntroduceerd, bieden we inspirerende online tools aan en zijn we verschillende online styling sessies gestart.

Het is geen toeval dat “re-create nature” onze pay-off is.

Als we verder terugkijken, hebben we de afgelopen jaren een bekende naam opgebouwd en worden we gezien als een echte specialist. Dat komt omdat “kwaliteit” altijd onze topprioriteit is geweest. Achter elk product schuilt onze liefde voor de natuur. Onze kunstbloemen en -planten worden tot in details uitgewerkt en spelen in op de laatste trends. Het is geen toeval dat ‘re-create nature’ onze pay-off is. En natuurlijk letten we bij het samenstellen van onze seizoenscollecties ook goed op de laatste interieurtrends.

“Tegenwoordig worden kunstbloemen en -planten veel meer gewaardeerd, je ziet ze overal”, zegt Hans van de Kerkhof, oprichter van Emerald. “We blijven vooruitgaan, zoeken naar nieuwe mogelijkheden en voegen nieuwe items toe aan ons assortiment. Maar werken we vooral dagelijks aan onze missie om de wereld een beetje vrolijker en kleurrijker te maken. Elke dag weer.”

More to come
Be amazed, wat je kunt bereiken! Binnenkort op onze website.

Delen op

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details
Emerald Eternal Green BV - 2020 | Algemene voorwaarden

NL

Winkel
Klant worden
Showroom
Menu

Nieuwe lente-zomer collectie voor 2021, Be Different! Vul onderstaand formulier in en boek jouw privé- of online showroombezoek. Extra inspiratie nodig? Neem contact met ons op voor de digitale showroomtour, moodboards en shoppinglists.

Nadat je showroombezoek is ingepland ontvang je van ons een bevestiging. T +31 (0)40 259 0 359 / E emerald@eeg.nl.

Contacteer

Vul het formulier in
Scroll verder
NL