6 februari 2020 Collectie Loes Veltman

Part 1 | Inspiratie voor 2020

Items zo natuurgetrouw, je moet het voelen om het te geloven. Dat is het effect van de kunstbloemen en -planten van Emerald Eternal Green.

De liefde voor de natuur zit in onze genen!

Oprichter Hans van de Kerkhof is van huis uit bloemist. In 1994 schudde hij de wereld van de kunstbloemen en -planten op met Emerald. Zijn missie? De wereld vrolijker en kleurrijker maken met kunstbloemen- en planten die niet van echt te onderscheiden zijn.

Inmiddels werken er meer dan 30 bevlogen mensen bij Emerald in Eindhoven. Vinden onze kunstbloemen- en planten dagelijks hun weg naar bedrijven door heel de wereld. Vijf keer per jaar reizen we af naar het Verre Oosten om met de grootste zorg de nieuwe collecties samen te stellen. Elke reis ligt de lat weer een stukje hoger. Al onze bloemen en planten worden tot in detail uitgewerkt, met aandacht voor vorm, kleurverloop, textuur en trends.

Benieuwd wat Emerald voor jou kan betekenen?

Neem dan direct contact op met een van onze bloemspecialisten via T +31 (0)40 259 0 359 | E emerald@eeg.nlDelen op

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details
Emerald Eternal Green BV - 2020 | Algemene voorwaarden

NL

Winkel
Klant worden
Showroom
Menu

Nieuwe lente-zomer collectie voor 2021, Be Different! Vul onderstaand formulier in en boek jouw privé- of online showroombezoek. Extra inspiratie nodig? Neem contact met ons op voor de digitale showroomtour, moodboards en shoppinglists.

Nadat je showroombezoek is ingepland ontvang je van ons een bevestiging. T +31 (0)40 259 0 359 / E emerald@eeg.nl.

Contacteer

Vul het formulier in
Scroll verder
NL