MENU
Neem contact op +31 (0)40 259 0 359

Bouwmarkt

Onze collectie zijdebloemen staat bekend om haar verfijnde en natuurgetrouwe details. Van een natuurgetrouw kleurverloop tot real touch finish: onze bloemen zijn bijna niet van echt te onderscheiden.

Je moet het voelen om het te geloven, zo realistisch zien onze zijdebloemen eruit. Bovendien spelen we altijd in op de laatste trends. Voor elke gelegenheid en voor elk seizoen hebben we de perfecte match in onze collectie. Twee keer per jaar, in het voor- en najaar, lanceren we onze nieuwste seizoenscollectie. Natuurlijk helemaal on trend!

Nieuwsgierig geworden?

Neem gerust contact met ons op om je bezoek aan onze showroom te plannen. Je bent van harte welkom.

Advies

Hulp nodig bij een specifiek winkelconcept, schappenplan of op maat samengestelde collectie? Ons stylingteam staat voor je klaar. Wij zorgen voor een collectie die volledig aansluit op je winkelbeeld en wensen, zodat jij alle tijd hebt om je te focussen op je kernactiviteit.

Uit voorraad leverbaar

Vanuit ons magazijn van ruim 5.000 m2 vinden onze kunstbloemen en -planten elke dag hun weg naar afnemers in de hele wereld. Onze vast jaarrondcollectie is direct uit voorraad leverbaar. Jij vraagt, wij leveren.

Meerwaarde

Wist je dat wij beschikken over een eigen productieafdeling in Nederland? Hier voegen we nog meer waarde toe aan onze collectie. Van groene planten in een terracotta pot tot vetplantjes in glas en handgebonden boeketten, allemaal samengesteld door topbloemisten. Bij grote afnames kunnen we producten ook prijzen en labelen.

Merchandising

Winkelpresentatie is een vak apart. Onze eigen merchandisers beheersen dit vak tot in de puntjes. We zetten onze kennis en ervaring graag in om je winkelpresentatie naar een hoger niveau te tillen.

Scroll verder
Emerald Eternal Green BV - 2023 | Algemene voorwaarden (pdf)

    Contacteer

    Vul het formulier in
    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details