MENU
Neem contact op +31 (0)40 259 0 359

Interieurbeplanters

Emerald is expert op het gebied van kunstbloemen en -planten van buitengewone kwaliteit. Onze producten zijn natuurgetrouw, met een natuurlijk kleurverloop en veel aandacht voor de kleinste details. Bijna niet van echt te onderscheiden!

We kunnen onze jaarrondcollectie het hele jaar direct uit voorraad leveren. Dat betekent dat we je aanvraag snel in behandeling nemen en je bestelling snel kunnen verzenden. Op zoek naar nieuwe inspiratie? Twee keer per jaar, in het voor- en najaar, presenteren we onze nieuwe collectie voor het volgende seizoen. Je kunt de collectie in onze uitgebreide showroom komen bekijken.

Trendy items

Elk seizoen ontwikkelen we bovendien speciale items. We combineren onze kwalitatief hoogwaardige producten met vernieuwende en trendy kleuren en afwerkingen. Zo weet je zeker dat je met onze collectie helemaal on trend bent.

Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom in onze showroom.

Tijdens onze inkoopreizen selecteren wij de mooiste kunstplanten en -bloemen van uitstekende kwaliteit.

,

Advies

Hulp nodig bij een specifiek winkelconcept, schappenplan of op maat samengestelde collectie? Ons stylingteam staat voor je klaar. Wij zorgen voor een collectie die volledig aansluit op je winkelbeeld en wensen, zodat jij alle tijd hebt om je te focussen op je kernactiviteit.

Meerwaarde

Wist je dat wij beschikken over een eigen productieafdeling in Nederland? Hier voegen we nog meer waarde toe aan onze collectie. Van groene planten in een terracotta pot tot vetplantjes in glas en handgebonden boeketten, allemaal samengesteld door topbloemisten. Bij grote afnames kunnen we producten ook prijzen en labelen.

Uit voorraad leverbaar

Vanuit ons magazijn van ruim 5.000 m2 vinden onze kunstbloemen en -planten elke dag hun weg naar afnemers in de hele wereld. Onze vast jaarrondcollectie is direct uit voorraad leverbaar. Jij vraagt, wij leveren.

Merchandising

Winkelpresentatie is een vak apart. Onze eigen merchandisers beheersen dit vak tot in de puntjes. We zetten onze kennis en ervaring graag in om je winkelpresentatie naar een hoger niveau te tillen.

Scroll verder
Emerald Eternal Green BV - 2023 | Algemene voorwaarden (pdf)

    Contacteer

    Vul het formulier in
    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details