MENU
Neem contact op +31 (0)40 259 0 359

Retail

Bij Emerald zijn we altijd op zoek naar de laatste trends. Zo weet je zeker dat onze planten en bloemen up-to-date zijn en perfect aansluiten bij de laatste interieurtrends. Kenmerkend voor onze producten is dat ze realistisch zijn, met verfijnde en natuurgetrouwe details. Bijna niet van echt te onderscheiden!  

Veel van onze producten leveren we compleet in een mooie pot, die direct in elk interieur geplaatst kan worden. Deze producten stellen we zelf samen, op onze eigen productieafdeling in Nederland. Zo leveren we een eindresultaat van topkwaliteit en kunnen we snel inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen.

Meer weten?

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Emerald wordt gedreven door passie en vakmanschap. Het is onze misse om de wereld om ons heen kleurrijker en vrolijker te maken met onze uitgebreide collectie kunstbloemen en -planten.

Hans van de Kerkhof, eigenaar en oprichter

Advies

Hulp nodig bij een specifiek winkelconcept, schappenplan of op maat samengestelde collectie? Ons stylingteam staat voor je klaar. Wij zorgen voor een collectie die volledig aansluit op je winkelbeeld en wensen, zodat jij alle tijd hebt om je te focussen op je kernactiviteit.

Meerwaarde

Wist je dat wij beschikken over een eigen productieafdeling in Nederland? Hier voegen we nog meer waarde toe aan onze collectie. Van groene planten in een terracotta pot tot vetplantjes in glas en handgebonden boeketten, allemaal samengesteld door topbloemisten. Bij grote afnames kunnen we producten ook prijzen en labelen.

Uit voorraad leverbaar

Vanuit ons magazijn van ruim 5.000 m2 vinden onze kunstbloemen en -planten elke dag hun weg naar afnemers in de hele wereld. Onze vast jaarrondcollectie is direct uit voorraad leverbaar. Jij vraagt, wij leveren.

Merchandising

Winkelpresentatie is een vak apart. Onze eigen merchandisers beheersen dit vak tot in de puntjes. We zetten onze kennis en ervaring graag in om je winkelpresentatie naar een hoger niveau te tillen.

Scroll verder
Emerald Eternal Green BV - 2023 | Algemene voorwaarden (pdf)

    Contacteer

    Vul het formulier in
    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details