MENU
Neem contact op +31 (0)40 259 0 359

Tuincentra

Wij zijn altijd bezig met de laatste trends in de wereld van interieur, bloemen en planten. Daardoor kunnen we elk seizoen weer de beste en meest hippe collecties samenstellen. Onze kunstbloemen en kunstplanten passen dan ook naadloos bij de laatste trends.

Ons doel is om kunstproducten te bieden die zo realistisch en natuurgetrouw mogelijk zijn. Daarom zijn onze verfijnde producten tot in de kleinste details uitgewerkt. Zo is het verschil met een echte bloem of plant bijna niet te zien.

Persoonlijk advies

Naast een uitgebreide collectie bieden we meer. We helpen je bijvoorbeeld graag met het presenteren van onze producten binnen je bedrijf. Onze eigen merchandiser adviseert en ondersteunt je hierbij met veel plezier. Zo ziet je zijdeafdeling eruit om door een ringetje te halen.

Benieuwd naar onze collectie? Kijk dan snel verder voor een greep uit ons assortiment.

Advies

Hulp nodig bij een specifiek winkelconcept, schappenplan of op maat samengestelde collectie? Ons stylingteam staat voor je klaar. Wij zorgen voor een collectie die volledig aansluit op je winkelbeeld en wensen, zodat jij alle tijd hebt om je te focussen op je kernactiviteit.

Uit voorraad leverbaar

Vanuit ons magazijn van ruim 5.000 m2 vinden onze kunstbloemen en -planten elke dag hun weg naar afnemers in de hele wereld. Onze vast jaarrondcollectie is direct uit voorraad leverbaar. Jij vraagt, wij leveren.

Meerwaarde

Wist je dat wij beschikken over een eigen productieafdeling in Nederland? Hier voegen we nog meer waarde toe aan onze collectie. Van groene planten in een terracotta pot tot vetplantjes in glas en handgebonden boeketten, allemaal samengesteld door topbloemisten. Bij grote afnames kunnen we producten ook prijzen en labelen.

Merchandising

Winkelpresentatie is een vak apart. Onze eigen merchandisers beheersen dit vak tot in de puntjes. We zetten onze kennis en ervaring graag in om je winkelpresentatie naar een hoger niveau te tillen.

Scroll verder
Emerald Eternal Green BV - 2023 | Algemene voorwaarden (pdf)

    Contacteer

    Vul het formulier in
    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details