MENU
Neem contact op +31 (0)40 259 0 359
6 juni 2023 Collectie Laurie Driesen

Hang in there!

Ben je een plantenliefhebber en staat jou hele interieur vol met deze groene beauties, waardoor je geen plaats meer hebt om je collectie uit te breiden? Of heb je simpelweg niet de ruimte om je planten op de grond te zetten? Niet getreurd, Emerald heeft dé oplossing voor jou!

Hangplanten

Onze kunst hangplanten zijn niet van echt te onderscheiden en hebben een stralend groene kleur die past bij elke setting. Heb je geen groene vingers? Hang in there! Deze prachtige planten zijn onderhoudsvrij en blijven het hele jaar door mooi van kleur. Bovendien creëren ze diepte en een gevoel van rust in iedere ruimte zoals bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer of badkamer.

Hoe hang je de planten op?

De planten zijn perfect voor gebruik in huis en je kan ze op twee manieren een plekje in jouw interieur geven:

  1. Om ze binnen op te hangen heb je een haakje nodig dat je aan het plafond kan bevestigen dat geschikt is om het gewicht van jouw plant te kunnen dragen. Het is belangrijk om de plant dan in een pot te zetten waar touwtjes aan zitten, zodat de plant mooi hangt. Voor een extra speels effect kun je zelfs meerdere hangplanten bij elkaar hangen of deze combineren met hanglampjes en touw op verschillende hoogtes. Ga los en creëer je eigen urban jungle!
  2. Je kan ook op een andere manier de hoogte opzoeken met je planten. Zo kan je namelijk de plant ook op of in een kast, keukenplankje of wandplank zetten. Kies jouw favoriete pot en geef de plant een mooi plekje.
Delen op
Scroll verder
Emerald Eternal Green BV - 2023 | Algemene voorwaarden (pdf)

    Contacteer

    Vul het formulier in
    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details