MENU
Neem contact op +31 (0)40 259 0 359
15 november 2022 Inspiratie Zoe Kokke

De 3 voordelen van kunstplanten

We zijn dol op groene planten! Als je het ons vraagt geven ze iedere setting net dat extra’s. Hoe fijn is het dat je deze groene beauties neer kan zetten en er verder geen omkijken naar hebt. We hebben dan ook goed nieuws; je hoeft helemaal geen expert te zijn om onze planten te onderhouden. Wil je weten wat de voordelen zijn van kunstplanten? We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet!

1. De natuurgetrouwe kwaliteit
Emerald is expert op het gebied van kunstplanten van premium kwaliteit. Dit zie je terug in de natuurgetrouwheid van de kunstplanten. Al onze planten zijn tot in detail uitgewerkt, met aandacht voor vorm, kleurverloop, textuur en in lijn met de laatste trends. Deze combinatie zorgt ervoor dat onze kunstplanten niet van echt te onderscheiden zijn.

2. Zero onderhoud en verzorging
Heb je geen groene vingers? Geen probleem! Want onze kunstplanten hebben geen onderhoud of verzorging nodig. Zo hebben ze geen licht, water of voeding nodig om mooi groen te blijven! Ze blijven het hele jaar in topvorm waardoor je elk seizoen kan genieten van je planten.

3. Geschikt voor elke ruimte
Een groot voordeel is ook dat je er niet op hoeft te letten of je plant voldoende zonlicht of schaduw krijgt. Dit geeft je de vrijheid om de plant te plaatsen in elke ruimte en de mooiste combinaties te maken. Daarnaast heeft Emerald ook verschillende mogelijkheden om buitenshuis een mooie groene oase te creëren.

Een kunstplant is dus de perfecte match voor elk interieur. Benieuwd naar onze collectie groene planten? Neem een kijkje in onze webshop en laat je inspireren. Of neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

T +31 (0)40 259 0 359 | E emerald@eeg.nl

Delen op
Scroll verder
Emerald Eternal Green BV - 2023 | Algemene voorwaarden (pdf)

    Contacteer

    Vul het formulier in
    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details