MENU
Neem contact op +31 (0)40 259 0 359
20 maart 2023 Inspiratie Laurie Driesen

Spring is here!

Lente is het seizoen van de frisse start, waar de deuren weer openen en de kleuren terugkeren.

Het is de start van het jaar voor de natuur, waarbij planten opnieuw gaan bloeien en de zon tevoorschijn komt. Maar ook hét moment voor nieuwe trends en inspiratie, die samen eindeloze mogelijkheden creëren. Ben jij al helemaal klaar voor het nieuwe Lente seizoen?

Trends, ze komen en gaan. Om ze allemaal bij te houden, kan een onmogelijke opgave lijken. Don’t worry, team Emerald is er om je hierbij te helpen!

Ieder seizoen zien we nieuwe materialen, texturen, lifestyles en kleuren die passen bij bepaalde trends. Een van de grootste trends voor deze Lente is het kleurgebruik. Veel lifestyle merken, kleding merken en zelfs in de voedselindustrie zien we verschillende bedrijven en merken inspelen op kleuren en daarbij zelfs hun kleur codes delen op de verpakkingen of in campagnes. Allemaal om mensen te inspireren!

Deze lente zien we twee grote stormen in het gebruik van kleur; Volledig opgaan in dromerige pasteltinten of juist back to basic met de mooiste natuurlijke kleuren.

Powerful pastels

Als we van één ding zeker zijn, is het wel dat pasteltinten blijvend zijn. Deze mooie, zachte kleuren zijn terug te zien in een aantal van onze bloemen en planten en zien er geweldig uit in iedere ruimte. Maar ook een mooie, bijzondere bloem of een helder groene tak in een pastelkleurige vaas kunnen het perfecte duo vormen.

Simplicity is key

Tegenover de pasteltinten staat een andere trend: Back to basic. Dit is een trend waarbij men juist kiest voor hele natuurlijke elementen en kleuren. Er is altijd een grenzeloze liefde geweest voor neutrale kleuren. Wie houdt er namelijk niet van om kalmte en rust om zich heen te hebben? Zoek de perfecte vaas in nude-of aardetinten en kies een van onze groene planten om je eigen oase van rust te creëren. Zin in een beetje extra? Upgrade je creatie door de vaas op te tillen en op een houten of kruk van natuurlijk materiaal te plaatsen.

Delen op
Scroll verder
Emerald Eternal Green BV - 2023 | Algemene voorwaarden (pdf)

    Contacteer

    Vul het formulier in
    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details