MENU
Neem contact op +31 (0)40 259 0 359
21 juni 2024 Inspiratie Liza van Eeten

Onze 5 favoriete bloemen deze zomer

Kunstbloemen zijn een populaire keuze geworden om levendige schoonheid toe te voegen aan je huis, vooral tijdens de zomer. Kunstbloemen zijn ontzettend geliefd vanwege hun blijvende charme en schoonheid. Of je nu bloemen zonder onderhoud wilt of gewoon het hele jaar door van de zomer wilt genieten, kunstbloemen zijn de perfecte oplossing. In dit artikel delen we onze 5 favoriete zomerbloemen die niet mogen ontbreken in je zomerboeket!

1. Dahlia

Dalia’s zijn kleurrijke bloemen die in allerlei vormen en maten komen. Van vurige roodtinten tot zonnige geeltonen, er is altijd een Dalia in een kleur die bij jouw stemming en stijl. Deze levendige bloemen staan bekend om hun verfijnde bloembladen en brengen gegarandeerd wat elegantie in elke kamer. Met hun gedurfde opvallende uitstraling zijn ze een perfecte blikvanger voor elk boeket.

2. Zonnebloem

Zonnebloemen zijn hét voorbeeld van een typische zomerbloem. Met hun grote, vrolijke koppen die de zon volgen, brengen ze een stralende energie in elke kamer. Hun heldergele bloemblaadjes en donkere harten geven een gevoel van warmte. Bovendien staan zonnebloemen symbool voor liefde en trouw, wat een extra betekenisvolle toevoeging is.

Everlasting sunflowers

3. Klaproos

Poppy artificial flower

De klaproos is een van de mooiste zomerbloemen, bekend om zijn levendige kleuren en zachte bloemblaadjes die je doen denken aan dunne velletjes papier. Ze komen in allerlei tinten, van fel rood en oranje tot zacht roze en geel. Door klaprozen toe te voegen, geef je elke kamer een lichte en luchtige uitstraling.

4. Hortensia

Hortensia’s zijn prachtige, volle bloemen die een explosie van kleur en textuur brengen. Hun grote, ronde clusters maken een statement in elk bloemstuk. Of je ze nu alleen gebruikt of combineert met andere bloemen. Hortensia’s komen in allerlei tinten, van zachte pastels tot gedurfde blauwtinten en paarstinten. Deze bloemen zijn perfect om volume toe te voegen aan je zomerboeket en een adembenemend middelpunt te creëren voor elke gelegenheid.

everlasting Hydrangea

5. Phalaenopsis

Artificial Phalaenopsis

Phalaenopsis orchideeën zijn levendig en komen in unieke tinten, wat ze een opvallende keuze maakt om een kleuraccent toe te voegen. Ze zijn de meest exotische bloemen op onze zomer-favorietenlijst. Of je ze nu alleen laat zien of in combinatie met andere zomerse bloemen, ze creëren een prachtig boeket.

De zomer zou niet compleet zijn zonder deze favoriete bloemen! Mix en match deze kunstbloemen om een levendig zomerparadijs te creëren. En het mooiste is dat je van deze blijvende bloemen seizoenenlang kunt genieten.

Delen op
Scroll verder
Emerald Eternal Green BV - 2023 | Algemene voorwaarden (pdf)

    Contacteer

    Vul het formulier in
    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details