MENU
Neem contact op +31 (0)40 259 0 359
31 maart 2020 Collectie Loes Veltman

We’re still connected!

De situatie met betrekking tot het Coronavirus is zeer uitzonderlijk en beïnvloedt het leven van iedereen wereldwijd. Ten eerste willen wij ons medeleven betuigen aan degenen die rechtstreeks worden getroffen en we hebben een enorm diep respect voor alle mensen die voor elkaar zorgen in deze uitdagende omstandigheden.
 
Emerald is tot op dit moment niet rechtstreeks getroffen, maar we zijn gefocust op het beschermen van onze werknemers, hun families en al onze partners: zowel klanten als leveranciers.

Voor uw en onze veiligheid volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Onze showroom is momenteel alleen op afspraak open. Momenteel kunnen wij nog steeds uw order verwerken en verzenden. We zijn tijdens de normale openingstijden, van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, bereikbaar via mail of telefoon (+31 (0)40 259 0 359).

Zelfs in deze tijd van sociale afstand willen wij u blijven inspireren. U kunt eenvoudig online door onze volledige collectie bladeren of ons volgen op sociale media. We blijven u, ook in deze omstandigheden, zo goed mogelijk van dienst zijn. Neem voor vragen gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

E emerald@eeg.nl | T +31 (0) 40 259 0 359

Blijf sterk en blijf gezond!
Vriendelijke groet,
TEAM EMERALDDelen op
Scroll verder
Emerald Eternal Green BV - 2023 | Algemene voorwaarden (pdf)

    Contacteer

    Vul het formulier in
    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details