MENU
Neem contact op +31 (0)40 259 0 359
30 augustus 2022 Nieuws Loes Veltman

Follow our journey.

Eind dit jaar verhuist Emerald naar een nieuw energieneutraal hoofdkantoor op het Parkforum in Eindhoven. Met 8.500 m² magazijnruimte, 2.000 m² inspirerende showroom en met 1.000 m² kantoorruimte zijn wij klaar voor de toekomst. We kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen in dit prachtige pand waar inspiratie en beleving voorop staat.

Emerald Eternal Green begon in 1994 als een eenmanszaak in kunstbloemen en -planten, die eigenaar Hans van de Kerkhof vanuit zijn garage runde. Die tijd is voorbij. Inmiddels werken er ruim dertig bevlogen mensen bij Emerald, waaronder Joël en Chloë van de Kerkhof waardoor het nu een internationaal familie bedrijf is geworden. Om die groei verder voort te zetten, is een nieuwe locatie noodzakelijk.

In november is de eerste symbolische schop in de grond gegaan voor de nieuwbouw, op een strategische locatie op het Parkforum in Eindhoven. Nog altijd vlakbij het vliegveld, zodat de bereikbaarheid voor (internationale) klanten optimaal blijft. De nieuwbouw wordt eind 2022 opgeleverd.

Hou onze website en socials in de gaten voor meer updates!

Delen op
Scroll verder
Emerald Eternal Green BV - 2023 | Algemene voorwaarden (pdf)

    Contacteer

    Vul het formulier in
    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details