MENU
Neem contact op +31 (0)40 259 0 359
1 maart 2019 Nieuws beheerder

25 jaar Emerald!

Dit hadden we niet kunnen bereiken zonder onze langdurige klantrelaties! 25 jaar samenwerken om de wereld om ons heen een beetje vrolijker en kleurrijker te maken met prachtige natuurgetrouwe kunstbloemen en -planten.

Ik kijk met veel plezier terug op de afgelopen 25 jaar!

Hans van de Kerkhof – Directeur Emerald Eternal Green

Ik kan me nog steeds herinneren, alsof het gisteren was, dat ik op tweede kerstdag 1993 aan boord stapte van het vliegtuig voor mijn eerste reis naar het Verre Oosten. Vol energie kwam ik terug en op 1 januari 1994 en richtte ik Emerald Eternal Green op. Ik waardeer onze langdurige klantrelaties die we hebben opgebouwd en al onze loyale klanten die de afgelopen 25 jaar met ons mee hebben gereisd en die ons in staat hebben gesteld het merk te worden dat we vandaag de dag zijn! Terugkijkend op deze periode hebben we veel speciale producten, kleurrijke collecties en verschillende stijlen en trends gezien.

Hans van de Kerkhof – Directeur Emerald Eternal Green

Door de jaren heen is Emerald echt een gewaardeerd merk in de markt geworden en we zullen ons wederzijds succes blijven uitbreiden op basis van onze kernwaarden: teamwerk, kwaliteit, innovatie en authenticiteit. Na 25 jaar is het goed om terug te kijken, te onthouden en de successen die we hebben ervaren te vieren. We vinden echter ook dat dit het perfecte moment is om na te denken en vooruit te kijken en samen een toekomst te creëren!

De volgende generatie gaat aan boord van het “Emerald Schip”

Deze 25-jarige mijlpaal is een geweldige prestatie en we denken dat dit ook het begin is van een nieuw hoofdstuk in onze geschiedenis! Daarom ben ik er trots op om met jullie te delen dat de tweede generatie families nu aan boord is gekomen op het ‘Emerald-schip’ en daarmee voel ik dezelfde energie als toen ik 25 jaar geleden terugkwam uit het Verre Oosten. Op naar 50 jaar Emerald! “

Delen op
Scroll verder
Emerald Eternal Green BV - 2023 | Algemene voorwaarden (pdf)

    Contacteer

    Vul het formulier in
    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details