MENU
Neem contact op +31 (0)40 259 0 359

Voor consumenten

Kunstbloemen en -planten hebben geen verzorging of water nodig, maar ze staan er toch het hele jaar prachtig bij. Ideaal! En als je kiest voor de producten van Emerald, dan zijn je kunstbloemen niet van echt te onderscheiden. Dat is het Emerald-effect. Onze kunstbloemen en kunstplanten zijn tot in detail uitgewerkt, met aandacht voor natuurlijke vorm, kleurverloop en textuur. Net alsof je een levensechte monstera of een betoverend veldboeket in je woonkamer hebt staan.

Storelocator

We leveren onze producten alleen aan bedrijven als tuincentra’s, detailhandels, groothandels, interieurbeplanters en bloemisten. Je kunt daarom niet direct bij ons bestellen, maar goed nieuws: de kans is groot dat er een verkooppunt bij jou in de buurt zit. Check onze store locator voor meer informatie.

boeketten

We houden van delen

Van een hippe hangplant tot het perfecte insta-proof veldboeket, we volgen de laatste trends op de voet en delen ze graag met jou. Check onze inspiratiepagina of social wall voor een overvloed aan inspiratie en stylingtips.

Scroll verder
Emerald Eternal Green BV - 2023 | Algemene voorwaarden (pdf)

    Contacteer

    Vul het formulier in
    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details